Over ons

Wij, Michel en Denise, zijn beide jong-gepensioneerd. Wij hebben een advieskantoor waar enerzijds, door Michel, raad wordt gegeven bij boekhoudkundige en fiscale problemen en anderzijds geeft Denise toelichting in verband met voeding en bijhorende supplementen.

Onze jarenlange studie, betreffende ‘hoe een mens in werkelijkheid functioneert’, ligt aan de basis van de inhoud van deze site.

Wij stellen ook de workshop “geheel verweven” voor. Het zijn lessen in het leven voor het leven.

De voordrachten “Het samenstel van de mens” – “Het begrip ‘voedsel’ nader bekeken” – “Uiterlijke schoonheid komt van binnenin”  kunnen worden aangevraagd.

In Frankrijk (1998 tot 2014) slaagden wij, om in eigen beheer, de gezondheidscrèmes OCEAU® Marine op de markt te brengen. Het actieve bestanddeel in die crèmes is zeewater, gewonnen in de vortex van de oceaan en daarna gebracht tot isotonie: tot hetzelfde zoutgehalte van het inwendig lichaamsvocht. Wij werkten aldus met het primaire element waar levende organismen hun ontstaan kenden.

In 2001 mochten wij een docent filosofie, psychologie en sociologie ontmoeten. Hij leerde ons hoe een menselijk brein, waarlijk, functioneert. Met hem ontdekten wij hoe te komen tot het realiseren van persoonlijk vooropgestelde objectieven.

Terug in België, benutten wij de ons gegeven tijd, om ons nog meer te verdiepen in studie.

Dit alles en nog meer laat ons toe, om in rijpheid, de wijsheid, die wij op vandaag in ons dragen, te delen met medemensen die daar persoonlijk naar vragen.
Attributen, om te kunnen komen tot het verwezenlijken van eigen projecten, worden aangereikt. U bent welkom.