Over ons

Wij, Michel en Denise, zijn beide met pensioen.

Onze jarenlange studie, betreffende ‘hoe een mens in werkelijkheid functioneert’, ligt aan de basis van wat wij U voorstellen.

U kunt bij ons terecht voor een workshop met als rode draad de verwevenheid van ieder. Het zijn lessen in het leven voor het leven.

Wij verbleven in Frankrijk van 1998 tot 2014. Daar brachten wij in eigen beheer, de gezondheidscrèmes OCEAU® Marine op de markt. Het actieve bestanddeel in die crèmes is zeewater, gewonnen in de Vortex van de oceaan en daarna gebracht tot isotonie: tot hetzelfde zoutgehalte van het extracellulair lichaamsvocht. Wij werkten aldus met het primaire element waar levende organismen hun ontstaan hebben.

In 2001 mochten wij een docent filosofie, psychologie en sociologie ontmoeten. Hij onderrichte hoe een menselijk brein waarlijk functioneert. Wij leerden hoe te komen tot het realiseren van persoonlijk vooropgestelde objectieven. Dat is wat wij willen aanreiken.

Om een nieuwe impuls te geven aan uw huidige en het daaruit voortvloeiende toekomstige leven kunt U bij ons terecht. (zie contactformulier)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.